Filmació del nou vídeo introductori

A la segona edició, hi haurà novetats: tenim un nou mòdul 5, dedicat a l’astrologia i la geomància i el curs s’oferirà de forma ininterrompuda a la plataforma nova de Coursera (on demand), així que hem de tornar a preparar el vídeo introductori, que hem encarregat a un tècnic audiovisual professional. L’hem contractat. La setmana passada vaig enviar aquest correu a l’equip organitzador, que per a la segona edició som tres persones amb una dedicació molt inferior a la del curs passat i més serveis contractats. Penso que aquests passos serviran com a exemple de les qüestions que s’han de tenir en compte i el temps que s’hi ha d’invertir per a un aspecte en principi tan senzill com la gravació d’un vídeo d’un parell de minuts que serveixi com a presentació del curs per al catàleg de Coursera i com a reclam per als estudiants.
1. Tenim enllestits tots els vídeos del MOOC antic revisats, però falta saber com citar la música (alleugereix l’acumulació de títols a l’inici de cada vídeo). X ha fet avui la consulta de drets, que tenim cedits. X ha d’haver fet arribar nom compositor i cançons a Eider.
VÍDEO INTRODUCTORI
2. Adaptació del guió del vídeo introductori, que seria el mateix que el curs passat amb les novetats que vam pactar.
3. El becari de creació de materials (hores contractades) vam quedar que buscaria imatges medievals lliures de drets il·lustratives dels temes del curs per a aquest vídeo introductori i que les enviaria (amb autor, vincle, títol, com citar-ho al final) al tècnic i a mi. Ja us vaig fer arribar els vídeos que usarem com a model per a això.
4. Esperant resposta de Protocols UB per saber si deixen anar a gravar als espais emblemàtics. S’ha de trucar lloc per lloc, perquè a més de claustre i jardins, voldríem disposar de: Biblioteca de Reserva, Paranimf.
5. En funció de tot això, estudiarem si usar el fons Chroma per al vídeo introductori.
6. Reserva del lloc de gravació i hi van X i Y.
Hauríem de tenir-lo abans de Nadal gravat, per editar.
Més notícies: amb el canvi de plataforma de Coursera no podrem mantenir els subtítols del curs passat. S’hauran de tornar a sol·licitar els que són en anglès, revisar-los i d’adjuntar la resta un per un.

Deixa un comentari