Calendari de les properes tasques del MOOC

GENER:

 1. Imatges lliures de drets per al vídeo introductori. Qui? Personal contractat (Joana). Ho envia al tècnic de so contractat.
 2. Gestió dels contractes nous. Hem tingut un endarreriment a causa del canvi de junta de l’entitat que ha rebut l’import. Estem esperant que es resolgui.
 3. Elaboració de material d’autoaprenentage. Personal contractat.
 4. Permisos per visitar l’espai i per gravar-hi (dos dies): Biblioteca de Reserva UB, monestir de Sant Cugat del Vallès. Decisió final sobre l’ús de Chroma al vídeo introductori després de visitar l’espai.
 5. Guió introductori que inclogui ara els sobreimpresos i on apareixeran les imatges.
 6. Gravació del vídeo introductori: tècnic de so i Delfi Nieto.
 7. Còpia dels vídeos acabats al disc dur nou (ja són al servidor i s’han de carregar al web nou de Coursera). A causa de les millores tècniques, s’han de tornar a sol·licitar els subtítols en anglès des de Coursera, revisar-los i afegir-hi subtítols en català i castellà. Un cop tinguem gravat el mòdul 5, Pangurban (empresa de serveis lingüístics especialitzada en l’època medieval) ha de traduir els textos en català i castellà.
 8. Disseny de la pàgina a la plataforma nova de Coursera.
 9. Edició dels perfils dels professors nous de la segona edició a Coursera (foto, signatura en el format demanat perquè és com figurarà als certificats dels estudiants, un paràgraf de perfil i vincles a Linkedin/Twitter/Academia/web professional) a la fitxa d’ “instructor”. Enguany hem decidit que hi constarà tot l’equip: l’organitzador i el docent perquè en quedi reconegut l’esforç.
 10. Redacció de l’acord d’intercanvi de materials amb la UCL i adaptació a la llicència Creative Commons.
 11. Revisió dels vídeos antics millorats. Feedback al tècnic de so i imatge. Hi hem afegit música a l’inici i el logo nou de la UB, a més de millorar-ne el so.
 12. Cercar dues o tres imatges lliures de drets per vídeo de 7 minuts d’astrologia (nou mòdul 5).
 13. Revisió dels drets d’imatge del punt 12.
 14. Guió tècnic del mòdul 5.

FEBRER:

 1. Gravació del mòdul 5.
 2. Edició del mòdul 5.
 3. Subtítols del mòdul 5 traduïts.
 4. Subtítols generals sol·licitats, revisats i carregats a Coursera (aquesta tasca s’allargarà).
 5. Revisió de les cartes setmanals del curs.
 6. Gran llançament: promoció.
 7. Carregament dels materials nous al web i substitució dels vells.
 8. Descripció del curs amb les millores per al catàleg de Coursera.
 9. Logotip amb les mides correctes a Coursera.
 10. Revisió de vincles i materials del web.
 11. Disseny del nou sistema d’avaluació del curs.
 12. Certificats i logos a punt per quan s’acabi l’edició.

L’equip organitzador hem estrenat un calendari nou al Drive per començar l’any nou amb l’Excel ben endreçat. També disposem d’una carpeta nova al Drive, compartida amb el tècnic de so, on hi tenim: guions amb comentaris (per elaborar el guió tècnic amb indicacions de text, sobreimpresos, imatges, on van), logos, carpetes d’imatges per al vídeo introductori i per als vídeos del mòdul 5, música i com s’ha de citar. Finalment, vam fer lliurar la memòria de la primera edició i la justificació de les despeses per a l’ajut que l’AGAUR ens va concedir el curs passat.

ACTUALITZACIÓ 22 DE GENER DE 2016: La revisió de la qualitat dels vídeos ha fet que descartéssim per qualitat d’imatge (no de so) el vídeo que quedava gravat amb la càmera analògica de la universitat i també un vídeo del mòdul 3 que, en carregar-lo a Coursera (nota: guardeu sempre els originals sense comprimir/renderitzar, que així podreu treballar sobre la matèria primera; nosaltres els tenim escampats per ordinadors d’antics col·laboradors i organitzadors perquè vam anar a contrarellotge els darrers mesos). Aquests vídeos els tornarem a gravar des de zero. Tenim bones notícies del MOOC germà de la UCL de Lovaina, que ens confirmen que aquests apunts són d’utilitzat.

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s