Enquesta sobre l’experiència de crear un MOOC

Un doctorand de la Universitat de Sao Paolo duu a terme un projecte de recerca sobre les estratègies emprades a l’hora de dissenyar pedagògicament un MOOC i les dificultats que es troba l’equip. Trobo que les preguntes, sobretot després d’una primera experiència, estan molt ben pensades i fan meditar. Per exemple, la qüestió sobre el repartiment de posicions (càrrecs/tasques o roles), quin paper fa cadascú, en el propi MOOC o a la pròpia institució, que és una pregunta que també ens va plantejar Coursera. Des de la primera edició, nosaltres també hem fet anvis en aquest sentit: ara ens podem permetre un equip organitzador més reduït i el contracte de tasques externes (tècniques) per acabar de millorar la qualitat d’imatge i de so. També fa pensar sobre els recursos que tenim a l’abast.

Trobareu el qüestionari d’Aracele Fassbinder  aqui: https://docs.google.com/forms/d/1xD_Vg95INhOO7WsqNZVmyYbDhpUgQ5Gk7FeSvkU5rec/viewform?c=0&w=1.

Aprofito per desitjar-vos un bon any 2016. El nostre equip es va reunir presencialment abans de festes i ara he fet un parèntesi a Catalunya, però a partir de divendres tornarem a la feina!

 

 

 

Anuncis

3 respostes a “Enquesta sobre l’experiència de crear un MOOC

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s