Pensem un pla de difusió del MOOC!

Tot i que estem immersos en el procés d’edició de vídeos, de redacció i revisió de guions, gravació de vídeos nous i reserva d’espais emblemàtics (Museu Marítim, MUHBA, claustre de la UB, Biblioteca de Reserva de la UB…), tenim nous membres dins de l’equip organitzador que s’estan posant al dia, canvis de càrrec (finalment seré la coordinadora única del MOOC) i… encara un pressupost que ha de donar zero, hem començat a pensar en la promoció del curs.

Ja he comentat alguna vegada que tenim pensat començar a publicitar el MOOC cap al desembre-gener, perquè aleshores ja haurem començat a penjar els materials a la plataforma i quedaran cinc mesos per a l’inici del curs, de manera que és bo obrir-ne la matrícula (gratuïta). Però si volem començar la promoció cap al desembre, a hores d’ara ja hem de dissenyar les estratègies que utilitzarem (principalment, les xarxes socials Twitter i Facebook actualitzades un cop al dia -hem descartat el Tumblr per experiències prèvies) i començar a pensar en el guió del vídeo promocional: un vídeo breu i cridaner que porti l’estudiant potencial al nostre espai a la plataforma a través d’un enllaç. Allà hi trobarà el vídeo de presentació dels continguts del curs, per al qual volem utilitzar el que vam enregistrar per sol·licitar l’ajut econòmic de la Generalitat amb modificacions (hi inclourem imatges, crèdits, logotips).

David m’ha fet avui una proposta molt original per al vídeo inicial, que mantindrem en secret com a mínim fins al desembre! Ara en redacta el guió i estic mirant de reservar un estudi de gravació (com sempre, movent fils, sense diners i amb molta voluntat per part de tothom!).

Anuncis

2 respostes a “Pensem un pla de difusió del MOOC!

  1. Bon dia Gemma, no havia llegit aquest article, suposo que se m’ havia passat,em sembla tot molt be. Nomes una proposta , si em permets, penso que hi hauria d’ haver algu que es ” centres ” en la recerca d’ ajuts economics, ja se que no es una feina gaire ” emocionant, pero que a la llarga ens ajudara ab tirar endavant amb mes tranquilitat. No ens podem refiar nomes de la generalitat, ja que no esta en el millor moment heu pensat amb algunes institucions privades….

    1. T’he contestat al correu, Anna. Moltes gràcies per compartir les reflexions que has fet a partir dels apunts, l’equip organitzador estem molt contents de tenir uns col·laboradors tan actius com vosaltres!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s