Segona jornada de creació de MOOCs

Dimarts dia 1 de juliol s’organitza la segona jornada sobre la creació de MOOCs a les universitats catalanes a la URV. En trobareu la informació: aquí. És la continuació de la jornada que va tenir lloc a la UPF i de la qual us vaig parlar en entrades anteriors.

Atès que ens va ser molt útil, m’hauria agradat assistir-hi, però no ens podem permetre el transport. De totes maneres vaig escriure de seguida a l’organització per preguntar si s’oferiria en reproducció a temps real, com s’havia fet a la primera jornada. Em van contestar de seguida que, tot i que no ho farien, sí que mirarien de gravar-ho i penjar-ho a la xarxa posteriorment.

Aquest cop es titula “Dissenyant escenaris disruptius per a l’aprenentatge” i hi ha ponents internacionals prestigiosos. El programa està menys atapeït que en la jornada anterior, en què va quedar poc temps per als tallers, que era una de les parts que teníem més ganes de realitzar, però que finalment va ser menys pràctica que les ponències, en vam treure menys suc. De totes maneres ens va anar molt bé per conèixer altres professors que estaven en fases diferents de creació d’un Mooc.

Si hi aneu i en feu una crònica, oi que ens ho fareu saber? Moltes gràcies!!

P.S. Primera entrada escrita amb una aplicació per al mòbil, a veure si surt bé!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s